Xander

Specialist in bouwen en verbouwen

Door - admin

De goedkoopste alles in 1 providers

Geen zin om bij verschillende providers verschillende abonnementen af te nemen? Geen zorgen, want er zijn ook alles in 1 providers. Voordat er wordt ingegaan op de goedkoopste alles in 1 providers, ga ik eerst vertellen wat alles in 1 precies inhoudt. Vaak is het geval dat je drie diensten afneemt van één provider. Dit is vaak voordelig en bovendien simpel. De drie diensten zijn vaak internet, televisie en bellen. Nu dat duidelijk is, gaan we de goedkoopste providers bespreken voor een alles in 1 pakket. In dit artikel bespreken we alleen de providers Tele2 en Online.nl Zou je meer telefonie en internet providers overzichtelijk en snel willen vergelijken? Ga dan naar Providers en kom erachter wat geschikt voor jou is. Hier zijn alle verschillende abonnementen te vinden en makkelijk te vergelijken. Ideaal om alle verschillende providers te vergelijken!

De goedkoopste provider

Voor een alles in 1 pakket ben je bij Tele2 het goedkoopste uit. Voor 36 euro per maand en 402 euro per jaar heb je internet, bellen en tv. Hierbij moet er wel gezegd worden dat zij een beduidend minder snel internet hebben vergeleken met de andere optie die nog besproken worden. De snelheid van het internet bij provider Tele2 is op het moment ongeveer 20/mb per seconde.

Beste internet voor de laagste prijs

Online.nl staat op de nummer 2 als het goed om goedkope providers voor een alles in 1 pakket. Bij Online.nl ben je iets duurder uit, het maandelijkse bedrag is 47,50 maar op jaarbasis is het verschil minimaal. Bij online.nl betaal je 415 euro in plaats van de 402 euro die betaald wordt bij provider Tele2. Hier staat tegenover dat Online.nl een beduidend betere internetsnelheid aanbiedt. In plaats van de aangeboden 20 megabyte per seconde is het hier 100 megabyte per seconde. Dat is een flink verschil in internet tussen beide providers. Wil je nu duidelijkheid over wat de beste internetprovider is? Vergelijk zo dan op de vergelijkingssite Providers voor een overzicht.

Simpel alle providers vergelijken

In dit artikel zijn de twee goedkoopste providers gegeven op het gebied van alles in 1 pakketten. Deze twee opties zijn provider Online.nl en Tele2. Provider Tele2 is de goedkoopste optie van de twee met een verschil op jaarbasis van 13 euro tussen de twee providers. Provider Online.nl was de iets duurdere optie alleen biedt veel sneller internet.