Xander

Specialist in bouwen en verbouwen

Nergens in huis kan je zo goed ontstressen als in de badkamer.

De badkamer is in de eerste plaats een ruimte waar hygiëne verzorgd wordt maar ook steeds meer een complete wellness ruimte om tijd te nemen voor jezelf . Veel badkamers zijn tegenwoordig dan ook uitgerust met veel meer dan gewoon een bad of douche.

Een bad wordt vervangen door een whirpool, terwijl de traditionele douche plaats maakt voor een stoomcabine met regendouche en massagestralen. Deze toestellen zijn de laatste jaren trouwens heel betaalbaar geworden waardoor luxe voor iedereen beschikbaar is.

Ook fabrikanten van kranen en wasbakken zijn de laatste jaren zeer innoverend uit de hoek gekomen.

Kranen met warmte-sensor die van kleur veranderen, bewegings-sensoren die de kraan in werking zetten, spaarkranen, anti-kalk kranen, design wastafels en nog veel meer om de tijd in je badkamer nog aangenamer te maken.

Heb je geen plaats of budget voor deze snufjes of wellness toestellen of hou je het liever bij een klassiek bad? Dan kan je je badkamer met wat kleine ingrepen toch nog omtoveren tot een oase van rust.

Kaarsen, etherische oliën, rustgevende muziek, warme kleuren en zacht badkamertextiel doen wonderen in je badkamer en brengen je geest tot rust.

Is je badkamer aan vervanging toe maar heb je nog geen idee hoe je dat wil aanpakken?

Dan kan een online badkamerplanner je zeker helpen. Met zo’n badkamerplanner teken je je toekomstige badkamer in 3D en weet je perfect wat de mogelijkheden zijn. Je kan je nieuwe badkamer natuurlijk ook gewoon op een vel papier uittekenen en meenemen naar de winkel.

Ben je er helemaal uit en klaar om de handen uit de mouwen te steken? Dan kan je je nieuwe badkamer helemaal zelf installeren of je laten begeleiden door een professional.

Let er vooral op dat de leidingen goed gelegd zijn om latere problemen en breekwerk te voorkomen.

Wil je geen risico lopen wat leidingen in je badkamer betreft of ben je gewoon niet zo handig?

Doe dan meteen beroep op een professioneel aannemer of loodgieter. Zo ben je zeker dat je badkamer en het sanitair perfect geïnstalleerd zijn.